ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ


ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ



Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Την 1η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών τόπων στην κατηγορία των Γυμνασίων κατέλαβε η ιστοσελίδα του 14ου Γυμνασίου Λάρισας.

(Αναδημοσίευση από τη σελίδα του σχολείου)

   

     Την 1η θέση  στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών τόπων στην κατηγορία των Γυμνασίων κατέλαβε η ιστοσελίδα του 14ου Γυμνασίου Λάρισας
     Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνέδριου Ημαθίας με θέμα: «Ψηφιακές και Διαδικτυακές Εφαρμογές στην Εκπαίδευση» που διοργάνωσαν: το Παράρτημα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Ημαθίας, η Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος», και η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) στη Βέροια και στη Νάουσα, από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2010.
     Η απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών έγινε με τη λήξη του συνεδρίου, την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στις 12.00, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Σ.Ε.Κ. Νάουσας, όπου και ανακοινώθηκαν οι τελικές θέσεις όλων των κατηγοριών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Το βραβείο παρέλαβε η δημιουργός της σελίδας κα. Σιαχανίδου Κατερίνα.  
    Kατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν κεντρικές ομιλίες, workshops (εργαστήρια), tutorials,  προφορικές ανακοινώσεις, παρουσιάσεις αφισών και στρογγυλά τραπέζια σχετικά με τη θεματολογία του συνεδρίου που πλαισιώθηκαν από παράλληλες συνεδρίες ειδικοτήτων. Οι εργασίες του Συνεδρίου μεταδόθηκαν ζωντανά (live streaming) μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
   Στο συνέδριο μετείχαν με εισηγήσεις και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου:
  • Παύλου Νικόλαος, Μιχαηλίδης Κων/νος και Στούπα Άννα, θεολόγοι, συνεργαζόμενοι με τους: Λίτσιο Ιωάννη και Νάζο Σωτήρη, "Θρησκεύματα και ΤΠΕ - Η διδασκαλία τους από το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα"  
      
Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού ανα κατηγορία έχουν ως εξής:
Διοικητικές μονάδες
Α/Α
ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΜΟ
ΘΕΣΗ
1
84,28
2
82,35
έπαινος
3
81,28
έπαινος
Δημοτικά
Α/Α
ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΜΟ
ΘΕΣΗ
1
 
2
 
3
 
4
86,74
έπαινος
5
81,17
έπαινος
6
79,98
έπαινος

Γυμνάσια
Α/Α
ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΜΟ
ΘΕΣΗ
1
 
2
 
3
 
4
80,32
έπαινος
5
80,10
έπαινος
6
79,70
έπαινος

Λύκεια

Τα δώρα για το σχολείο μας ήταν:
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου